TWEE CONTINENTEN (ASIË & EUROPA)

Vanaf 40,00 €
Kies datum


Kies tijd

Volwassen (11+)
Kind (leeftijd 3-11)
(Halve dag tour, voornamelijk met de bus) In deze tour zullen we zien hoe de ongelooflijke stad Istanbul is opgedeeld in twee continenten (half Europa & half Azië), via de zeestraat Bosphorus. Via de Bosphorus brug zullen we naar het aziatische gedeelte gaan en het Beylerbeyi paleis bezoeken, tevens brengen we een bezoek aan de Çamlıca Heuvel, met de verbazingwekkende uitzicht en  u krijgt de gelegenheid om te shoppen in een bekend shopping locatie.

Twee continenten

Halve dag (met de bus)

Met deze tour bieden we via de Bosphorus brug, een intercontinentale reis tussen Europa en Asië. De Bosphorus brug verbindt de twee gedeeltes van de stad die wordt gescheiden door de Bosphorus Zeestraat. Op de Aziatische gedeelte zullen we de Beylerbey Paleis bezoeken, dit was de voormalige zomer residence van het ottomaanse macht en werd gebruikt voor bijeenkomsten en recepties voor belangrijke persoonlijkheden. Ook zullen we naar de Çamlıca Hill gaan, één van de hoogste gedeeltes van de stad. Aan het einde van de dag krijgt u de gelegenheid om te shoppen. 

Bosphorus Brug: The Bosphorus Brug is een hangbrug die de Aziatische gedeelte verbindt met de Europese gedeelte van Istanbul, over de zeestraat die dezelfde naam heeft. Het is geopend in 1973 en is heeft een lengte van1074 meter, een breedte van 39 meter  en heeft een hoogte van 64 mter boven de zeespiegel.

Beylerbeyi paleis: Beylerbeyi paleis is het tweede paleis die is gebouwd aan de kust van de Bosphorus en is gelegen aan de Aziatische zijde. Het paleis heeft drie hoofdingangen, 6 grote kamers en 24 fijn gedecoreerde kamers. De egyptische tapijten op de vloer, de Bohemische kroonluchters aan het plafond, de franse klokken en het chinese en japanse porselein zijn één van de belangrijkste decoratieve elementen van dit gebouw.


Çamlica Hill: Dit is een van de hoogste punten van Istanbul. Op de top kunt u This is one of the highest points of Istanbul. At the top kunt u genieten van het prachtige uitzicht van de stad en de Bophorus en ontspannen in de tuinen en de traditionele café's. 

Shoppen: Vrijetijd om te shoppen. Sinds Turkije één van de beste leer producerende landen van de wereld is, kunt u hier uitstekende producten kopen. We zullen langs een aantal winkels gaan met mooie aanbiedingen en waar vaak modeshows gehouden worden. 

Aanvullende Informatie

Belangrijk!

Pick-up plaats

We zullen u van het hotel ophalen waar u overnacht in Istanbul (Alleen de hotels aan de  europese zijde van Istanbul)

Hotel pick-up

In onze boekingsformulier vragen we u om de naam van uw hotel, waar we u zullen ophalen voor de tour te noteren. Zodra uw boeking bevestigd is zullen we u een voucher sturen met onze contactgegevens, zoals de telefoonnummers, e-mail adres, zodat u in elk geval u contact met ons kunt opnemen om van te voren eventuele wijzigingen met betrekking tot de hotel- pick up aan ons door te geven.

Meest gestelde vragen m.b.t. hotel pick-up

Wat als u uw hotel nog niet geboekt heeft? 
Dat is uiteraard geen probleem. Zodra u uw accomadatie procudure heeft afgerond, kunt u  contact met ons opnemen om de hotelgegevens door te geven, of anders kunt u een alternatieve hotel kiezen waar u wilt dat wij  u komen ophalen voor de tour.  

Wat als ik in de stad verblijf maar bij vrienden of familie logeer? 
Zodra uw boeking is bevestigd zullen we u een gedetailleerde informatie sturen en de adressen van de mogelijke p ick-up plekken en locaties  voor onze tours doorgeven. 

Pick-up tijd

De exactie pick-up tijd van uw hotel hangt af van de locatie, dit wordt overeengestemd  tussen beide partijen. We zullen u informeren over de exacte tijd per e-mail of per telefoon. 

Lengte

3-4 uur

Openingsdagen

Onze tours onder begeleiding van een gids worden dagelijks gegeven, maar u moet er rekening mee houden dat sommige locaties die in de tour zijn inbegrepen bepaalde dagen van de week gesloten zijn en zullen worden vervangen door: 


  Maandag en donderdag: Beylerbeyi paleis wordt vervangen door Saint Saviour in Chora.

Prijs

Volwassenen

Jonger dan 11 jaar

Jonger dan 2 jaar

Excursie met een een engelstalige gids

40 €

20 €

Gratis

Inclusief

Pick-up en transfer van en naar het hotel.
Transport met de bus of minibus voorzien van airco.

Engelstalige gids. 

Voor een Nederlandstalige gids kunt u terecht bij onze privé tours.

Exclusief 

Lunch en drinken

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er 20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag moet contant worden betaald op de dag van de activiteit. 
U dient de voucher uit te printen  als een bevestiging van uw voorafgaande betaling

Annuleringen 

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 


Aanvullende informatie

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een  bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben. Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om een tour onder begeleiding van een gids door Istanbul te boeken hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken en het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden.

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft willen wij u verwijzen naar onze   FAQs sectie. Als u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  here contact met ons op. Informatie

Skip Navigation Links.
viaurbis.com